PERKHIDMATAN KAMI

house-moving-service

PEMINDAHAN DOMESTIK

Kami menawarkan perkhidmatan yang profesional dan boleh dipercayai dalam proses pergerakan barangan rumah. Barangan dan karton akan ditanda dengan jelas bagi memudahkan proses pemindahan barang.

office-movers-malaysia

PEROMBAKAN & PEMASANGAN  BALIK

Tertanya- tanya sama ada perabot boleh dirombakan dan dipasang semula dengan tepat?

Jangan risau Pasti boleh!! Teragu ragu? sebab dibeli dari syarikat lain?
Jangan risau kami Venture Mover, tiada had bagi kualiti yang kami akan tawarkan, kami akan memastikan bahawa perabot pasti boleh dirombakan dan dipasang semula apatah lagi lebih baik daripada asal.

Perkhidmatan kecemasan dilakukan 24 jam ,7 hari seminggu: Perombakan dan pemasangan semula semua perabot!! Di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor!

house-moving-service

LOGISTIK KOMERSIAL

Kami akan menguruskan cara dan menyediakan rancangan bagi pelabuhan dalaman dan luaran logistik daripada pengurus kepada pelanggan. Perancangan kami menyediakan perkhidmatan yang lengkap daripada penyimpanan dan penghantaran barang. Kami membuat tempahan untuk perkhidmatan anda berdasarkan saiz projek serta kerumitan proses. Kami berkerjasama dengan pelanggan untuk mewujudkan proses logistik yang efisien, elegan dan mesra alam..

warehouse-storage-service

KEMUDAHAN GUDANG

Adakah anda memerlukan tempat penyimpanan barang yang sementara? Kami ada perkhidmatan pergudangan yang bersesuaian dengan kehendak anda. Barangan anda akan diawasi dan kami memberi jaminan bagi keselamatan barang anda.

Lebih Lanjut

warehouse-storage-service

PERKHIDMATAN PERGERAKAN PETI KESELAMATAN

Venture Mover juga menawarkan perkhidmatan pemindahan peti keselamatan. Jangan risau, anda boleh menghubungi kami

house-moving-service

PEMINDAHAN TEMPATAN

Kami memahami cabaran yang akan dihadapi dalam perkhidmatan pemindahan di Malaysia. Daripada pembatasan bangunan ke kesesakan lalu lintas, kami mempunyai cara tersendiri untuk membuat pemindahan anda lancar. Perhidmatan pemindahan kami termasuk penghantaran kotak dan bekalan (yang sudah dan belum dibungkus ) dan kemudahan simpanan yang selamat.

Warehouse-Storage-Services

INSURANS

Kami menawarkan perlindungan insurans yang penuh untuk melindungi barangan isi rumah anda dari permulaan sehingga perakhiran proses.
Kenderaan kami mempunyai sistem pengesanan di seluruh negara. Kami dapat mengawasi penghantaran anda pada setiap masa.
Kami juga mempunyai pasukan yang handal dan berpengalaman khas dalam proses pembungkusan.
Setiap pekerja dalam proses pembungkusan menerima latihan secara berterusan berdasarkan keselamatan, kecekapan, dan perkhidmatan pelanggan.

Warehouse-Storage-Service

PERKHIDMATAN PENYIMPANAN

Kemudahan gudang kami dilengkapi dengan sistem keselamatan 24/7 dan 365 hari yang diawasi oleh ejen keselamatan terlatih. Kami menawarkan penyimpanan dalam transit serta penyimpanan jangka panjang untuk barang-barang berikut, sebelum meletakkan barang-barang anda , barang anda akan dibungkus dengan bahan-bahan pembungkusan yang direka khas, untuk melindungi inventori anda dengan lebih teliti.

Semua barangan boleh dikenal pasti dan disenaraikan dalam fail yang tersedia ada “Master storage” yang membolehkan proses mengenal pasti dan membolehkan proses pengambilan semula barang dengan lebih cepat dan cekap. Sistem ini meminimalkan risiko kehilangan kerana melalui sistem perfailan yang tersedia ada ia memudahkan kami untuk mengenal pasti tempat barangan anda disimpan.