Profesional Perkhidmatan Lori Pindah Rumah

Kami bersedia untuk menolong proses pemindahan anda berjalan dengan lancar

Venture Mover adalah perkhidmatan lori pindah rumah yang profesional, perkhidmatan kami termasuk pemindahan, penghantaran kotak dan bekalan (yang dibungkus dan juga yang belum dibungkus) serta kemudahan simpanan yang selamat. Di Venture Mover, kami menyediakan kotak barangan yang kukuh untuk menyimpan barangan dalam pelbagai bentuk dan saiz. Kami juga dapat menghantar kotak barangan terus ke destinasi untuk menjimatkan masa anda untuk mencari kotak yang sesuai bagi menyimpan barangan anda.

Selain itu, kami mempunyai pasukan pekerja yang terlatih untuk memudahkan proses pindahan rumah. Semua barangan anda akan dibungkus dan dihantar dengan berhati-hati dengan menggunakan alat dan teknik khusus. Selain itu, kami akan membuka bungkusan anda dengan teliti supaya dapat membantu anda mempercepatkan proses pindahan rumah. Perkhidmatan pembungkusan kami memastikan barangan anda selamat dalam perjalanan atau semasa disimpan dalam stor.

Selanjutnya, perkhidmatan pergudangan kami disediakan untuk pelanggan yang memerlukan tempat penyimpanan barang yang sementara sebelum berpindah ke tempat lain. Sebagai perkhidmatan lori pindah rumah yang profesional, anda boleh bergantung sepenuhnya kepada kami untuk perkhidmatan lengkap yang dapat memenuhi semua keperluan anda.

Arrow1

Lori-Pindah-Rumah

Lihat apa yang boleh kami lakukan untuk anda berpindah!

Kami memindahkan barangan pelbagai saiz dan berat badan, sama ada almari pakaian yang besar atau patung kristal kecil

Lori-Pindah-Rumah

Kami memastikan pekerja kami terlatih dan dilengkapi dengan alat dan pengetahuan yang secukupnya untuk melayani pelanggan kami dengan potensi maksima mereka.

Venture Mover beroperasi 24 jam sehari dan 7 hari seminggu. Kami mempunyai pasukan pengurusan yang berdedikasi untuk menguruskan segalanya dengan pelanggan.

House-Moving-Service

Kami mempunyai beberapa buah lori dengan kapasiti untuk memindahkan barangan anda dari seluruh “rumah panjang” ke yang lain

Perkhidmatan Kami

Perkhidmatan permindahan yang lengkap kami meliputi:

Arrow2 Pemindahan dalam negara

Arrow2Pemindahan pejabat dan teknologi informasi

Arrow2Perkhidmatan Pergudangan & Penyimpanan

Arrow2  Pembungkusan dan Pemindahan barangan

Arrow2  Pemindahan Barangan Pejabat dan Rumah

Arrow2  Pemindahan Jentera yang berat dengan selamat

Arrow2  Perombakan & pemasangan balik

Arrow2  Logistik komersial

Arrow2  Pemindahan peti keselamatan

Lori-Pindah-Rumah

Pemindahan Tempatan   local_moving_icon

Kami memahami cabaran yang akan dihadapi dalam perkhidmatan pemindahan di Malaysia. Daripada pembatasan bangunan ke kesesakan lalu lintas, kami mempunyai cara tersendiri untuk membuat pemindahan anda lancar.

Perhidmatan pemindahan kami termasuk penghantaran kotak dan bekalan (yang sudah dan belum dibungkus ) dan kemudahan simpanan yang selamat

Anda Boleh Mempercayai Kami 

  • Kami menawarkan perlindungan insurans yang penuh untuk melindungi barangan isi rumah anda dari permulaan sehingga tamat prosesnya.
  • Kenderaan kami mempunyai sistem pengesanan di seluruh negara. Kami dapat mengawasi penghantaran anda pada setiap masa.
  • Kami juga mempunyai pasukan yang handal dan berpengalaman khas dalam proses pembungkusan
  • Setiap pekerja dalam proses pembungkusan menerima latihan secara berterusan berdasarkan keselamatan, kecekapan, dan perkhidmatan pelanggan.

Penyimpanan  

Kemudahan gudang kami dilengkapi dengan sistem keselamatan 24/7 dan 365 hari yang diawasi oleh ejen keselamatan terlatih. Kami menawarkan penyimpanan sewaktu transit serta penyimpanan jangka panjang untuk barang-barang berikut.

Sebelum meletakkan barang-barang anda , barang anda akan dibungkus dengan bahan-bahan pembungkusan yang direka khas untuk melindungi inventori anda dengan lebih teliti.

Hubungi Kami Sekarang